Hvorfor foretrekke rengjøring med vann

Det blir ikke rent uten vann

Ville du ha vasket en skitten bil med tørt papir? Neppe. Fotografen Jonathan Heyer viser hvordan dagligdagse situasjoner ville ha sett ut dersom vi ikke hadde hatt vann til å vaske med: temmelig dystre.

Samme følelse som når du er nydusjet

Vann er uunnværlig for hygiene og velvære. Det er forbausende at vi slår oss til ro med toalettpapir på do. I asiatisk hygienekultur er det for lengst en selvfølge å rengjøre seg med vann når man har brukt toalettet. Og også hos oss er stadig flere mennesker begeistret over den skånsomme og naturlige WC-hygienen med vann i stedet for papir. Fordi vann rengjør, forfrisker og gir nytt velvære. Vasker man seg med vann etter å ha vært på do, vil man føle seg som nydusjet.

Bedre selvtillit

Å hige etter mer velvære og sunn selvbevissthet tilhører den moderne livsstilen. Økt velvære beror på flere faktorer. Kosthold, trening og personlig hygiene spiller alle en avgjørende rolle. Det tredje punktet kan du påvirke i positiv retning med et dusjtoalett. Geberit AquaClean gir en frisk og ren følelse dagen igjennom. Når du føler deg trygg i ditt eget skinn, vil det vises i hverdagen, og du framstår som mer selvsikker – bare prøv selv!

Personlig hygiene

Geberit AquaClean dusjtoaletter rengjør deg skånsomt med vann og er langt mer hygieniske enn papir. Dersom du er opptatt av personlig hygiene og verdsetter å føle deg virkelig ren etter å ha vært på do, kommer du til å bli overbevist av den myke og naturlige rengjøringen AquaClean dusjtoaletter har å by på. De er spesielt utviklet for å få deg til å føle deg generelt hygienisk og ren.

Har du spørsmål om rengjøring med vann?

Kontakt
Geberit AS
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog
T 67 97 82 00
E-post: sales.no@geberit.com

Last ned brosjyre  (, 4.8 MB )
Last ned prisliste  (, 79 KB )