Hvorfor foretrekke rengjøring med vann

Det blir ikke rent uten vann

Ville du ha vasket en skitten bil med tørt papir? Neppe. Fotografen Jonathan Heyer viser hvordan dagligdagse situasjoner ville ha sett ut dersom vi ikke hadde hatt vann til å vaske med: temmelig dystre.

Samme følelse som når du er nydusjet

Hillary sitter på dusjtoalettet Geberit AquaClean Mera

Vann er uunnværlig for hygiene og velvære. Det er forbausende at vi slår oss til ro med toalettpapir på do. I asiatisk hygienekultur er det for lengst en selvfølge å rengjøre seg med vann når man har brukt toalettet. Og også hos oss er stadig flere mennesker begeistret over den skånsomme og naturlige WC-hygienen med vann i stedet for papir. Fordi vann rengjør, forfrisker og gir nytt velvære. Vasker man seg med vann etter å ha vært på do, vil man føle seg som nydusjet.

Bedre selvtillit

Lucy sitter på dusjtoalettet Geberit AquaClean Mera

Å hige etter mer velvære og sunn selvbevissthet tilhører den moderne livsstilen. Økt velvære beror på flere faktorer. Kosthold, trening og personlig hygiene spiller alle en avgjørende rolle. Det tredje punktet kan du påvirke i positiv retning med et dusjtoalett. Geberit AquaClean gir en frisk og ren følelse dagen igjennom. Når du føler deg trygg i ditt eget skinn, vil det vises i hverdagen, og du framstår som mer selvsikker – bare prøv selv!

Personlig hygiene

John sitter på dusjtoalettet Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean dusjtoaletter rengjør deg skånsomt med vann og er langt mer hygieniske enn papir. Dersom du er opptatt av personlig hygiene og verdsetter å føle deg virkelig ren etter å ha vært på do, kommer du til å bli overbevist av den myke og naturlige rengjøringen AquaClean dusjtoaletter har å by på. De er spesielt utviklet for å få deg til å føle deg generelt hygienisk og ren.

Vil du vite mer om rengjøring med vann?

Geberit AquaClean brosjyren

Last ned Geberit AquaClean brosjyren.

Lær mer om rengjøring med vann, se alle AquaClean modellene og lær mer om de smarte funksjonene som sørger for at du føler deg ren etter hvert toalettetbesøk.

Har du spørsmål om rengjøring med vann?

WhirlSpray på dusjtoalettet Geberit AquaClean Mera Comfort

Kontakt
Geberit AS
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog
T 67 97 82 00
E-post: sales.no@geberit.com

Last ned brosjyre  (5.4 MB)
Last ned prisliste  (80 KB)

Bli kontaktet av en forhandler


Få pris på installering av et dusjtoalett fra din lokale AquaClean forhandler. Her får du hjelp til hvilken løsning som passer ditt bad og svar på dine spørsmål.