Serienummerregistrering

Serienummerregistrering Registrer ditt Geberit AquaClean dusjtoalett nå

Geberit AquaClean modeller

Registrerer serienummer på ditt nye Geberit AquaClean dusjtoalett og få effektiv service til ditt toalett.

Last gjerne ned Geberit AquaClean App og gjør registreringen direkte i appen. Brukernavn i appen er serienummer. Det vil da bli sendt varsel via appen dersom det er behov for versjonsoppdateringer på toalettet.

Har du andre spørsmål registrering?
Telefon: 67 97 82 00
Åpningstider: 08 - 16 mandag til fredag
E-post: sales.no@geberit.com

Geberits AS
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog

Nedlastinger (pdf)
Finn serienummer på nåværende og utgåtte modeller  (265 KB)

Utvid garantitiden på ditt Geberit AquaClean. I det tredje året av garantitiden påtar Geberit seg gratis levering av reservedeler ved material- eller produktfeil, hvis produktet ble installert og satt i drift av et sanitærfirma. Fyll derfor ut garantiskjemaet i løpet av 90 arbeidsdager fra installasjonsdato.

Vennligst fyll inn skjemaet

Tiltale*
Fornavn*

Etternavn*

Installasjonsfirma

Vei og husnummer*

Postnummer*

By*

E-post*

Telefonnummer

For privat bruk?*

Opplysninger om din modell

Installasjonsdato*
Serienummer*

Montør informajon

Firma*

Fornavn

Etternavn

Gate*

Postnummer*

By*

All innsamlet informasjon vil kun bli benyttet til internt bruk i henhold til norsk lov. Personvernerklæring

Jeg samtykker herved at Geberit AS kan holde meg oppdatert om nyheter, inspirasjon og tips om baderomsprodukter ved hjelp av kontaktinformasjonen angitt nedenfor:

Jeg samtykker til at Geberit AS behandler opplysningene mine som jeg oppga da jeg tok kontakt, til formålene markedsundersøkelser, annonsering og analyse, og at Geberit AS sender meg informasjon om følgende aktuelle tilbud, tjenester, nyheter, kampanjer og tips som gjelder sanitærprodukter, ved hjelp av kontaktinformasjon som jeg har oppgitt:

Jeg kan når som helst trekke tilbake dette samtykket – også delvis – ovenfor Geberit AS med framtidig virkning, og da ved hjelp av den kontaktinformasjonen (impressum) som er oppgitt.

Ditt samtykke kan trekkes tilbake når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre dette må du henvende deg til bedriften som er nevnt ovenfor, Geberit AS, Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog eller via e-post til sales.no@geberit.com. Dataene deles med bedrifter i Geberit Gruppen, samt innenfor rammene av lovpålagte krav til tredjeparts tjenesteleverandører (f.eks. post- og IT-tjenesteleverandører) for administrasjon av kundedata, for å behandle forespørsler og for å oppfylle kontrakter. For øvrig gjelder personvernerklæringen vår, som finnes på www.geberit.no