Kontakt oss

Er du nysgjerrig på våre AquaClean dusjtoaletter?

Ønsker du mer veiledning angående våre Geberit AquaClean dusjtoaletter kan vi sette deg i kontakt med en av våre autoriserte Geberit AquaClean Partnere i ditt nærområde. De vil kunne hjelpe deg videre med alle de spørsmål som du har og hva som skal til for å få et AquaClean dusjtoalett på akkurat ditt bad.

For å behandle henvendelsen din, vil dataene dine også bli videresendt til selskaper innen Geberit Group samt til tredjepartstjenesteleverandører (f.eks. Geberit AquaClean Parter, posttjenester og IT-tjenesteleverandører) innenfor rammen av deres lovbestemte oppgaver. Våre personvernregler gjelder.

Ditt samtykket kan trekkes tilbake når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre dette må du henvende deg til bedriften som er nevnt ovenfor, under Geberit AS, Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog eller via e-post til aquaclean.no@geberit.com. Dataene deles med bedrifter i Geberit Gruppen samt innenfor rammene av lovpålagte krav til tredjeparts tjenesteleverandører (f.eks. post- og IT-tjenesteleverandører) for administrasjon av kundedata, for å behandle forespørsler og for å oppfylle kontrakter. For øvrig gjelder personvernerklæringen vår, som finnes på www.geberit.no