Styr toalettet ditt med en appGeberit AquaClean intelligent toalett

Bli med på en 360 graders tur med Geberit AquaClean Mera

En app til ditt toalett

Den digitale toalettopplevelsen har blitt en realitet! Med Geberit AquaClean-appen kan du stille vannstråle, setetemperatur og tørking av varm luft, i henhold til dine preferanser - og bruke dine personlige innstillinger hjemme og på besøk hos andre med et AquaClean toalett på badet.

Les mer om dusjtoalett teknologien her

Ditt neste toalett er gjennomført genialt

I det intelligente hjemmet er Geberit AquaClean et naturlig valg. I tillegg til det stilige og prisbelønte designet har toalettet en rekke innovative funksjoner som tar personlig hygiene til et helt nytt nivå. Først og fremst gir den komfortable dusjteknologien WhirlSpray skånsom og effektiv rengjøring med kroppsvarmt vann etterfulgt av tørking med varm luft. Geberit AquaClean Mera tilbyr også mange komfortfunksjoner: Orienteringslys for å unngå å skru på lyset på badet om natten, automatisk åpning av toalett lokk, setevarme og luktavsug som fjerner ubehagelig lukt, alt gir eksepsjonell komfort.

Legg strøm frem til toalettet

Det stilles store krav til det moderne hjemmet, som skal være både høyteknologisk og brukervennlig. Geberit AquaClean Mera vinner med alle sine innovative funksjoner, som behagelig setetemperatur, automatisk lokk og orienteringslys.

Oversikt over funksjoner

Klikk på ikonene for å få mer informasjon.