Geberit AquaClean til ditt hjem

3 tips til planleggningen av ditt nye bad

1. Bruk autoriserte håndverkere og følg våtromsnormen.

Et nytt bad koster mye penger og skal vare i flere tiår. Derfor er det en god investering å bruke en dyktig håndverker og følge reglene for våtrom.

Ved å bruke en sertifisert håndverker for å utføre installasjonene på badet, er du sikker på at våtroms normen og egenkontrollen blir fulgt og utført på riktig måte. Finn en sertifisert håndverker på vår forhandlerside. Du kan alltid få flere uforpliktende tilbud før du bestemmer deg.

2. Forbered strøm fra start

Vil du være på den sikre siden og unngå store og dyre baderomsutskiftninger senere? Fra starten er det lurt å klargjøre elektriske tilkoblinger i nærheten av toalettet. Dermed kan du enkelt utvide, for eksempel til et dusjtoalett eller et lukstavsug som renser luften hvis du ønsker det, uten å måtte renovere badet igjen. Det er også en fordel når du en gang skal selge huset ditt.

3. Lag spa-følelsen

Et vegghengt toalett med sisterne bak veggen gjør det enkelt å holde badet rent, noe som gir ekstra tid for velvære og avslapning. I tillegg har dusjtoalettene mange ekstra funksjoner som gir luksus og en følelse av velvære, for eksempel rengjøring med vann istedenfor tørt papir, tørking med varmluft og rensing av lukten fra toalettet. Kombinert med varme håndklær og et koselig baderoms miljø, kan du lage din egen velværesone.

Mer informasjon om Geberit AquaClean

Hvordan fungerer det?

Slik fungerer et Geberit AquaClean dusjtoalett. Klikk på bildet for å se video.

Nytt hjem. Nye vaner.

Et velutstyrt hjem skaper rammen for livet du ønsker å leve. Og når drømmen om et nytt hjem blir en realitet, åpner det ofte nye muligheter og vaner.

For mange er en flytting eller renovering en åpenbar sjanse til å bytte til et dusjtoalett. Det moderne toalettet gjør hverdagen enklere og forbedrer hjemmets hygiene, fordi det rengjør deg skånsomt og effektivt med kroppsvarmt vann etter et toalettbesøk. Geberit AquaClean kommer i flere forskjellige modeller, slik at du kan finne den som passer dine behov og budsjett.

Prøv før du kjøper

Hvis du vurderer å kjøpe et dusjtoalett til det nye badet ditt, kan det være en god ide å gå ut og prøve det først. Akkurat som når du kjøper en ny seng eller en ny bil.

Over hele landet kan du prøve et Geberit AquaClean dusjtoalett - diskret og selvfølgelig helt uforpliktende.

Last ned brosjyre.

Finn alle Geberit AquaClean-modeller i brosjyren og dusjtoalettet som passer dine behov.

Geberit AquaClean brosjyre  (, 4.8 MB )
Geberit AquaClean prisliste  (, 79 KB )