Ren friskhet


Geberit AquaClean dusjtoaletter i hoteller

Absolutt friskhet på reisen

OPPLEV GEBERIT AQUACLEAN-FØLELSEN PÅ HOTELL

Hotelbad med et AquaClean Sela dusjtoalett

Stadig flere hoteller i Europa tilbyr gjestene det lille ekstra. I vårt tilfelle er dette følelsen av absolutt friskhet hver gang man har vært på toalettet. Eller sagt på en annen måte: et Geberit AquaClean dusjtoalett. Derfor trenger du ikke lenger gi avkall på den behagelige og enestående følelsen av friskhet og renhet – heller ikke når du er ute og reiser.

Quality Hotell Olavsgaard

Olavsgaard hotell

Quality Hotel Olavsgaard ble offisielt åpnet i juni 1985. Hotellet består i dag av 162 moderne værelser, flere selskapslokaler, stor restaurant, bar, kafeteria, og 27 møte- og grupperom med kapasitet fra 4–220 personer.Hotellet har Geberit AquaClean 8000plus på felles toalettrom i underetasjen og Geberit AquaClean Sela på suite.

Adresse: Hvamstubben 11, 2013 Skjetten

Hotell Ullensvang

Hotell Ullensvang

Hotel Ullensvang har 168 rom, alle med unik utsikt. Hotellet er familiedrevet over fem generasjoner og balanserer sine rike tradisjoner med moderne fasiliteter, som: bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen.

Adresse: Ullensvangvegen 865, 5781 Lofthus Hardanger

Tollboden i Kragerø

Tollboden Hotell

Hjertelig velkommen til Tollboden...
...et sted hvor det moderne møter det gamle.
Der alle er velkommen til å nyte sørlandsstemning og feriefølelse i en trivelig atmosfære i Restauranten - eller stenge hverdagen ute og bare nyte de sjarmerende, historiske omgivelsene og kulinariske opplevelser i vår gjemte oase i Bakhagen.

Adresse: Tollboden Restaurant, P. A. Heuchs gate 4A, 3770 Kragerø

Hotell Union Geiranger

Hotell Union Geiranger

Hotellet ble bygd i 1891. Hotellet er har moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suiter, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbud inne og ute.

Adresse: Geirangervegen 101, 6216 Geiranger

Caledonien Hotell

Hotell Caledonien

Caledonien Hotell har 147 stilfulle rom og suiter med utsikt mot by og sjø som er tidsriktig innredet med alt du trenger av komfort. Spaser til restaurantene i byen, eller la deg friste av sesongens à la carte-meny i hotellets egen gourmetperle Grenseløs Restaurant & bar. Hotellet har Geberit AquaClean Mera på to av suitene.

Adresse: Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand

Eilert Smith Hotell

Eilert Smith Hotell

Hotell Eilert Smith er et unikt boutiquehotell i Stavanger. Med sine 12 værelser som er individuelt utformet, inviteres du til et hotellopphold utenom det vanlige. Fra hotellet har du kort vei til det Stavanger har å by på. Restauranten RE-NAA holder til i første etasje hos oss. Denne drives separat. RE-NAA fikk hele 2 stjerner i årets Guide Michelin-utdeling, som eneste restaurant i Norge.

Adresse: Nordbøgata 8, 4006 Stavanger

Britannia Hotell

Hotell Britania

Et hus med innflytelse siden 1870

Adresse: Dronningens gate 5, 7401 Trondheim

Hotell Bristol

Hotel Bristol

Hotell Bristol har vært en institusjon i hovedstaden siden 1920, og mye har skjedd de siste 100 årene. Rommene er lekkert innredet i en gyllen fargepalett, med tykke tekstiler, kvalitetsmøbler og mykt gulvteppe. Toppet med behagelig belysning og en seng av den praktfulle sorten, ligger alt til rette for et harmonisk opphold.

Adresse: Kristian IVs gate 7, 0164 Oslo